ENGLISH
Distribuitor produse farmaceutice si parafarmaceutice   Distribuitor produse farmaceutice si parafarmaceutice  
unde trebuie!
  Distribuitor produse farmaceutice si parafarmaceutice  
AUTENTIFICARE CLIENT
Distribuitor produse farmaceutice si parafarmaceutice
* DR FAMILY - GALENICE
* DR FAMILY - GALENICE 9
* DR.FAMILY
* P.D.G.
* P.D.G. 9
* P.D.G.- EVA
* P.D.G.- MEDRULL
ABOCA
ADAMS
ADAMS 9
ADNATURA 9
AESCULAP 9
ALBEENA 9
ALEVIA
ALEVIA 9
ALIX AVIEN
AMNIOCEN 9
ANABOX
ANABOX 9
AYURVEDA-INDIA
AYURVEDA-INDIA 9
BANDTEX
BARZA
BASILUR 9
BEAUTY FORMULAS
BECTON DICKINSON
BELLA
BEST
BIO NERA PLANT
BIO NERA PLANT 9
BIO-SYNERGIE 9
BIOEEL
BIOEEL 9
BIOMED
BIOMED 9
BIS-NIS 9
BROS
CAPSIO
CELMAR 9
CHICCO
CHINA AMEDSSON
CHINA AMEDSSON 9
CHINA CO&CO
CHINA CO&CO 9
CHINA NATURALIA
CHINA NATURALIA 9
CHINA SANYE
CHINA SANYE 9
CHINA TELEVITA 9
COLON HELP 9
COMPLEX APICOL

Vezi lista cu producători & sortimente Produse

 

TERMENI SI CONDITII

1. Termeni:

  • Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.pdg.com.ro.
  • www.pdg.com.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. Descriere:

  • www.pdg.com.ro este un site destinat agentilor economici (farmacii, drogherii, plafare, cabinete cosmetice, etc.), interesati de comercializarea produselor parafarmaceutice.
  • Site-ul contine informatii de interes general, stiri, articole, precum si o serie de sectiuni disponibile online. Pentru a participa la aceste sectiuni disponibile online este necesara inregistrarea pe site.

3. Inregistrare site:

  • Pentru inregistrare veti avea nevoie de un user name si o parola.
  • Numele de user folosit nu trebuie sa contina cuvinte jignitoare, rasiste, care sa exprime violenta, ura, sau care sa incalce drepturile de autor ale altor site-uri sau produse aflate pe piata romaneasca.
  • Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs.

4. Confidentialitate:

  • Prin inregistrarea unui user, acesta isi da acordul ca parola sa fie stocata in sistemul www.pdg.com.ro, si sa nu fie facuta publica decat la cererea persoanei care o solicita prin emailul specificat la inscriere in cazul in care acesta pretinde ca a uitat-o. Daca nu are specificat email, userul nu poate recupera o parola pierduta.
  • PDG.com.ro garanteaza confidentialitatea datelor, dupa momentul inregistrarii. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri PDG.com.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

5. Conditii de utilizare continut:

  • Continutul paginilor site-ului www.pdg.com.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Para Distribution Group SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al  Para Distribution Group SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini, sa copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
 
*Strict pentru persoane juridice
 
User: 
Parolă: 
 
Cont nou   Am uitat parola
COMANDA MEA
 

Numar produse: 0

Valoare totală: 0,00 Lei

Vezi produsele disponibile


PUBLICITATE
 

Joacă-te acum

Lucky Balls sau Rome Puzzle